Marketing Ponuda - Najbolji VPN

Prikažite svoj proizvod ili povezan biznis na našem sajtu brzo i lako!

Prikaz na sajtu

Usluga prikaza na sajtu Najbolji VPN plaća se jednom, za svaki novi listing na sajtu. Prikaz na sajtu obuhvata:

  • Kreiranje vaše reklamne strane na sajtu Najbolji VPN uz pun prikaz svih vaših kontakt podataka kao što su telefon, sajta, profila na društvenim mrežama itd. Na ovaj način dobićete trajnu reklamu a naši korisnici će moći da vas lako, brzo i direktno kontaktiraju.
  • Na vašoj strani objavićemo pun opis, recenziju odnosno tekst po vašoj želji.
  • Direktan (SEO Dofollow) link ka vašem sajtu.
  • Do 10 slika po vašoj želji.
  • Do 2 videa po vašoj želji.

Cena od 12.000,00 svega 6.000,00 rsd jednokratno plus PDV.

Za sve detalje oko poručivanja i plaćanja možete nas kontaktirati na mejl:

Važno! Ukoliko vaš prikaz već postoji na našem sajtu, a u njemu nisu prikazane vaše kontakt informacije, onda se radi o sadržaju koji je objavljen u svrhu vaše besplatne promocije. Za dopunu ili eventualnu izmenu podataka, potrebno je da uplatite prikaz na sajtu.

Nakon što vaš prikaz bude objavljen na našem sajtu, možete zakupljivati dodatne promo pakete kada god vi to poželite.

Dodatni Promo Paketi Na Sajtu Najbolji VPN

Za sve koji već imaju svoj sajt ili biznis prikazan na našem sajtu, nudimo nekoliko dodatnih načina reklamiranja. Molimo vas da nas kontaktirate za više detalja.

Istaknuti (Preporučeni) Prikaz U Kategoriji

Cena od 100-300 eur mesečno po kategoriji, pošaljite upit za kategoriju koja vas zanima.

Fantastičan način da povećate broj prikaza svog listinga. Zakupite od 1 do 3 meseca istaknutog prikaza u željenoj kategoriji. Vaš listing će se prikazivati na vrhu kategorije koju želite uz komentar "Naša Preporuka". Za detalje kontaktirajte nas putem našeg mejla.

PR Tekst Na Sajtu

Cena od 100 eur po tekstu sa vašim tekstom

Na našem sajtu ćemo objaviti vaš PR tekst, u sekciji Blog. U svakom tekstu možete imati do 5 Dofollow SEO linkova ka vašem sajtu ili sajtovima. Na ovaj način dobićete odličan SEO benefit za svoj sajt. Za detalje kontaktirajte nas putem našeg mejla.

Banneri Na Sajtu

Cena od 100-1000 eur mesečno, pošaljite upit za aktuelne cene sajta koji vas zanima.

Na svakom od naših sajtova možete zakupiti banner po želji. Kontaktirajte nas za konkretnu poziciju i period koji vas zanima

Svaki od gore navedenih vidova saradnje ce vasem biznisu obezbediti izvanrednu reklamu i povecati broj potencijalnih korisnika vaših usluga.

Ukoliko ste zainteresovani da promovisete svoj biznis na nasem sajtu i reklamirate ga hiljadama nasih posetilaca, a imate dodatnih pitanja vezanih za promociju na nasem sajtu, kontaktirajte nas putem našeg dobro poznatog mejla: